Schneider Elektrik Bayileri

 

Schneider Elektrik Bayi

Schneider Electric SE, verimlilik ve sürdürülebilirlik için enerji ve otomasyon dijital çözümleri sunan çok uluslu bir Fransız şirketidir. Enerji teknolojileri, gerçek zamanlı otomasyon, yazılım ve hizmetleri birleştirerek evlere, binalara, veri merkezlerine, altyapıya ve sektörlere hitap eder.

Schneider bayileri faaliyetlerine 1836 yılında başlayan ve günümüze kadar devam ettirebilen, ürettikleri ürün bazında kendisini dünya çapında uzman konumuna taşımıştır.  Schneider Electric, verimlilik ve sürdürülebilirlik için enerji ve otomasyon alanında müşterilerine dijital çözümler sunan çok uluslu Fransız şirketidir. Firmanın üretim yaptığı alanlar arasında enerji teknolojileri, gerçek zamanlı otomasyon, yazılım ve hizmetleri birleştirerek evlere, binalara , veri merkezlerine, altyapıya ve benzeri sektörler bulunmaktadır. Şirket yolculuğuna demir-çelik sanayisiyle başlayıp, 19. yüzyılın sonlarına doğru makine ve gemi yapımı alanında devam etmiş ve daha sonra 20. yüzyılda elektrik ve otomasyon yönetimine dahil olmuşlardır.

Ürün arşivinde sektördeki birçok alandan ürün bulundurmaktadırlar. Ana başlık olarak elektrik tesisat ve kontrol sistemleri, güvenlik ve bina yönetim sistemleri, elektrik dağıtım, güneş enerjisi ve enerji depolama, orta gerilim dağıtımı ve şebeke otomasyonu, kritik güç ve soğutma, endüstriyel otomasyon ve kontrol sayılabilir.

Veri merkezleri, binalar, konutlar, altyapı ve endüstride enerji yönetimi ve otomasyonun dijital alana dönüşümünde sektöre liderlik etmektedir. 100’ü aşkın ülkede çalışmalar yürüten Schneider, düşük gerilim ve güvenli güç, orta gerilim ve otomasyon sistemleri içeren güç yönetimi alanında liderlik pozisyonundadır. Firma, enerji, otomasyon ve yazılımı beraber kullanarak çözümler sunmayı planlamaktadırlar.

Schneider Elektrik Türkiye’de 160 yıldan fazla zamandır faaliyet göstermektedir.  İlk ticari faaliyet olarak Osmanlı Donanmasına ağır sanayi ürünleri sağlayarak başlanmıştır. 1975 yılında telemekanik satışlarına başlamışlardır.1981-1997 yılları arasında çelik ve gemi yapımından ayrılan şirket ağırlıklı olarak elektrik sektörüne yönelmiştir.  1988 yılında Emek firmasının satın alınmasıyla alçak gerilim ürünlerinin satılması amacıyla Türkiye’de kurulan bayilik ağının yatırımlarına hız kazandırılmıştır. 1977 yılında İzmir’de orta gerilim fabrikası, 1999 yılında şirketin dünya üretim merkezi konumuna gelmiştir. 2009 yılında orta gerilim ürünlerinin ve kesicilerinin üretimini yapmak amacıyla 73,000 m2 fabrikanın yatırımlarına başlamışlardır.

Kurulma amacı; toplumun sahip oldukları enerji ve enerji kaynaklarını en iyi şekil de kullanılmasına yönlendirmek için gelişim ve sürdürülebilirlik arasında doğru ilişkiyi kurmaktır. Kesintisiz ürün, hizmet ve çalışan becerileri geliştirme ve iyileştirme yoluyla müşterileri, hissedarları ve çalışanları tarafından tam memnuniyet sağlamak olan politikayı benimsemişlerdir. Bu politikalar;

  • Memnuniyetin düzenli olarak artması amacıyla müşterilerin dinlenmesi,
  •  
  • Yönetici ve çalışanların kararlılığı,
  •  
  • Doğru iletişim,
  •  
  • Düzenli performans ölçümü ve yönetici bilgilendirilmesi,
  •  
  • Ürün ve hizmet süreçlerinin kontrol ve iyileştirilmesi,
  •  
  • Örnek olaylar karşısında alınan önlem,
  •  
  • Kalite politikalarının kurum içi ve dışındaki ortaklara açık bir şekilde paylaşılması olarak sayılabilecek yedi ilkeye sahiplerdir.

Schneider Electric çalışan sayısı, Türkiye’de yaklaşık 2,000’dir. 200 bayi ve ortağı, 18 satış bürosu bulunmaktadır. Schneider bayileri İzmir, Kocaeli, Manisa’daki üç üretim tesisiyle faaliyetlerine devam etmektedirler. Kocaeli’de bulunan trafo fabrikası Schneider Electric Türkiye’nin “LEED GOLD” sertifikalı binasıdır. Bunun yanı sıra Manisa’da bulunan tesis ile Türkiye’deki ilk “BREEAM-in-Use” sertifikalı fabrika konumuna sahiptir. Schneider bayii İstanbul için diğerlerine göre daha önemlidir. Schneider distribütör olarak bizlerde hizmet vermekteyiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Busbar Nedir ?

legrand bayileri

Erse kablo bayileri